Korona-tiedote

Home/Ajankohtaista/Korona-tiedote

Koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilanteen takia meillä Helsingin toimintaterapia Oy:ssä terapian toteuttamisen tavat ovat muuttuneet.

Toimimme viranomaisten päivittyvien ohjeiden mukaisesti mm. Aluehallintovirasto, HUS, Kela ja ympäröivät kunnat ovat antaneet omat ohjeensa kuntoutuksen jatkumisen suhteen. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja ilmoitamme asiakkaillemme mahdollisista muutoksista.

Vaikka vastaanottomme Malmilla on asiakkailta toistaiseksi suljettu niin teemme kaikkemme, että voimme nyt poikkeusaikanakin ylläpitää asiakassuhteita ja mahdollisuuksien mukaan olla tukena arjen poikkeuksellisissa ja muuttuneissa oloissa. Palvelemme etäyhteyden välityksellä niin vanhoja kuin uusia asiakkaitakin ja etäyhteydessä vastaamme tietosuojasta ja tietoturvallisuudesta.

Yhteydenotot sähköpostitse htt@htt.fi tai suoraan terapeutille etunimi.sukunimi@htt.fi.